Våren är här!

Vilken härlig dag vi har haft idag, sol, blå himmel och vårblommor som kommit fram lite över allt.
Det är en vecka till Påsklovet och det ska bli rikigt härligt att vara ledig då.
 
I februari var vi i Sälen och åkte skidor och Timja fick hänga med detta året. Vi åkte både utför och längd och Timja kunde följa med på längdturerna. Annars var hon i stugan och tog det lugnt. 
 
För två helger sedan var vi på Malmö utställningen och det var trevligt som vanligt att träffa massa perromänniskor. Timja var ganska kortpälsad och vi hade inte en chans, vi fick ett excellen och det blev jag nöjd med. Hon skötte sig mycket bra i ringen och stod fint när domaren kom fram till oss. Vi hade hoppats på att Ing-Maries Igor, Aberlours Yesterdag, skulle ta sitt tredje cert så att han kunde få bli champion men det gick inte denna gång. Bättre lycka nästa gång Ing-Marie.
 
 
Jag och Timja!
  
 
Inne i ringen! Fina tjejen!
 
När jag såg följande på Perroklubbens hemsida blev jag jätteglad. Är så stolt!
 

ÅRETS LYDNADSPERRO 2013

1:a EYEBALL’S QING TO THE PALMA / Marika Lindström (28,05 poäng)

2:a TUSSBERGETS EXPERIA / Petra Henriksson (27,48 poäng)

Nu tränar vi för fullt inför 2:an. Jag har gått med i en träningsgrupp på Malmö BK och ska nu bruka allvar med träningen. Rutan ska tränas i stort sätt varje dag. Även apporteringen. Läggandet och inkallningen får stå tillbaka lite nu då det är moment som vi redan kan. Fria följet måste vi hålla igång och träna lite varje dag.

 


RSS 2.0