Semestern slut!

Så då var semestern slut och det är vardag igen. Men sommaren är verkligen inte slut, både lördag och söndag har det varit högsommarvärme!
 
Den sista veckan på semestern var vi i Sälen och cyklade cykelvasan och naturligtvis var Timja med.
Hon älskade att springa omkring i ljungen och blåbärsriset då vi plockade blåbär!
 
När man blir trött får man lägga sig och vila en stund!
 
Det har varit härliga morgonpromenader denna vecka!
Vi har nu börjat vår andra kurs och denna gång lite närmre hemma nämligen i Käglinge hos Helene. Nu är det bara roligt att gå kurs, slipper vara orolig för utfall och annat tråkigt. Vi tränar på och det går jättebra. Hon satt jättefint då de andra hundarna gick förbi oss och hon vet att jag vill ha kontakt med henne då. 
 
I slutet av kursen fick hundarna leka med varandra och det var jättekul tyckte Timja!
Kommer inte ihåg vad den här 10-veckors valpen hette men han var rolig!
 
Jag har nu bokat en stuga på Grännastrandens kamping lördag till söndag till Perroträffen och det ska bli jättekul då det är första gången för mig!

Första klippningen!

Dagarna går och Timja blir större och större. Det var längesedan hon kissade inne och hon börjar lyssna mer på oss. Dessutom har ätandet blivit mycket bättre. Vi bestämde oss för att prova ett nytt foder och se om det kan vara maten hon inte gillar, hon äter ju bara när hon absolut måste. Vi valde Magnussons Meat and bisquit och i 2 dagar nu har hon slukat maten. Jag har blandat upp den nya med den gamla men oftast så lämnar hon kvar lite av den gamla maten. Det verkar som att hon älskar den nya maten!
 
Idag åkte jag och Timja till Helene och Timja fick sin första klippning och hon blev jättefin! Äntligen kan man se hennes fina ögon igen.
 
Oj vad bilden blev suddig, men så här såg hon ut innan Helene började klippningen!
 
Det är sällan hon blir rädd för hundar vi möte ute nu, hon spanar alltid in först och får hon lov leker hon gärna en stund. Hon har minsann fått igång några äldre hundar som inte är så leksugna längre. Alla tvåbenta tycker hon är ljuvlig och äntligen får Perrorasen bra reklam även här hemma.
 
Så här fin blev hon!
Ute på promenad!
 
Joel försöker få igång henne eller är det tvärt om kanske!
Full rulle!
 
Vilket fladder!

RSS 2.0