Första klippningen!

Dagarna går och Timja blir större och större. Det var längesedan hon kissade inne och hon börjar lyssna mer på oss. Dessutom har ätandet blivit mycket bättre. Vi bestämde oss för att prova ett nytt foder och se om det kan vara maten hon inte gillar, hon äter ju bara när hon absolut måste. Vi valde Magnussons Meat and bisquit och i 2 dagar nu har hon slukat maten. Jag har blandat upp den nya med den gamla men oftast så lämnar hon kvar lite av den gamla maten. Det verkar som att hon älskar den nya maten!
 
Idag åkte jag och Timja till Helene och Timja fick sin första klippning och hon blev jättefin! Äntligen kan man se hennes fina ögon igen.
 
Oj vad bilden blev suddig, men så här såg hon ut innan Helene började klippningen!
 
Det är sällan hon blir rädd för hundar vi möte ute nu, hon spanar alltid in först och får hon lov leker hon gärna en stund. Hon har minsann fått igång några äldre hundar som inte är så leksugna längre. Alla tvåbenta tycker hon är ljuvlig och äntligen får Perrorasen bra reklam även här hemma.
 
Så här fin blev hon!
Ute på promenad!
 
Joel försöker få igång henne eller är det tvärt om kanske!
Full rulle!
 
Vilket fladder!

Kommentarer
Postat av: Margareta och Ginnis

Så vansinnigt söt Timja blev efter klippningen.
Och nu äter hon dessutom samma foder som Ginnis gör. Han fick prova många olika utan att hans mage mådde bra men nu är den finemang. Sventillverkat av rent kött fungerar.

2012-08-04 @ 16:47:35
URL: http://perroginnis.blogg.se
Postat av: Margareta och Ginnis

Inte SVENTILLVERKAT foder utan svensktillverkat såklart! Att jag aldrig kan läsa inläggen innan jag skriver.

2012-08-04 @ 16:48:46
URL: http://perroginnis.blogg.se
Postat av: Louise

Åh, vad fin Timja blev i sin korta look! Snart ryker Lilys lockar också och det är alltid lika spännande att se vad som döljer sig under valpens päls! Ja, visst snart kör valpkursen i gång och det ska bli så kul att komma igäng med träningen. Vi ses!/Louise o Co

2012-08-06 @ 08:57:26
Postat av: Susanne

Åååå vad söööööt hon är!!!
Hoppas att vi hinner ses snart. Barnen frågar efter när vi ska hälsa på er. Timja grävde sig långt in i deras hjärtan :)
KRAM, Susanne

2012-08-07 @ 07:16:02
URL: http://www.aberlours.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0