Klippning och promenad!

Hämtade en jättefin nyklippt Timja i torsdags hos Helene. Det är något visst med en alldeles nyklippt hund, den mjuka härliga pälsen, man ser de fina ögonen och hon verkar trivas som fisken i vattnet. Det är väldigt roligt att det funkar så bra hemma hos Helene. När hon är där är hon en i gänget och det känns som att hon anpassar sig väldigt bra. Hon är en ganska lätt perrotjej som gillar alla människor och har en allmänt positiv syn på livet. Visst kan hon vara busig, här hemma t ex vill hon gärna ligga och gnaga på våra skor och särskilt sulan i skon är godast. Hon stoppar nosen i skon och drar upp sulan så fort hon får chansen.
 
 
I dag när vi vaknade hade det snöat, minst 10 cm och det var riktigt härligt. Det var Timjas första snö och när den första försiktigheten lagt sig var det riktigt livat med snön. Vi var några som bestämt att vi skulle träffas i Käglinge och vi gick en härlig runda då hundarna lekte superfint med varandra.
 
 
Ovan ser vi Ing-Marie, Helene, Timja, Casper, Igor, Lily, Cesar och lite av Cocos.
 
 
Louise, Kerstin, Timja och Lily.
 
 
Timja på språng!
 
 
Timja jagar Casper!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Timja och lite av Igor, Casper längre bak!

Kommentarer
Postat av: Petra Merci & Ester

Dom blir så fina när de är klippta. Skosulor är något som Ester gillar också och foppatofflor.Sånt måste ställas undan när de ska vara själva hemma.
Petra

2012-12-04 @ 09:20:08
URL: http://www.nogg.se/lufsen
Postat av: Margareta och Ginnis

Så underbart att Timja har så många lekkamrater! Och så härligt att du fått en så härlig perrotös. Lite skosulor är världsliga saker. Sätt skorna på hatthyllan. Tänk vilka ögon en nyklippt perro får. Man bara smälter!
KRAM!

2012-12-06 @ 18:10:01
URL: http://perroginnis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0