Födelsedag och annat!

I helgen firade vi Joels födelsedag, han fyllde 12 år och börjar bli en stor kille! Tyvärr var det inget roligt väder då det regnade hela dagen. På kvällen blev det som tur var uppehåll och vi kunde vara ute en stund.
 
Presentuppackning ute!
 
Prinsesstårta som Joel själv önskat!
 
I förra veckan träffade jag och Timja Louise, Lily, Helene, Cesar och Cocos en stund så att hundarna fick träffas. Jag och Louise trodde att Timja och Lily skulle leka men det blev inte så mycket med det då Timja bara älskade att hänga efter Cocos. Trots att Cocos sa till Timja ganska ordentligt och inte ville ha henne hängades efter sig så sprang Timja gladeligen efter henne och ville vara nära. Cocos fick ge sig efter en stund, trots att hon nog tyckte att Timja var ganska jobbig. Kanske tyckte Timja att Cocos liknade mamma Bombi då de ju faktiskt är syskon, vad vet jag.
 
I bakgrunden är Lilly!
 
Lily och Timja lekte förstås lite också, men det var ganska varmt och värmen gjorde att hundarna var trötta!
 
Jag har försökt hitta en bra valpkurs som hålls i sommar, men det var inte så lätt. Många verkar ha upphåll under juli månad. Jag har tänkt gå till Helenes kurs som börjar i augusti men vill gärna börja redan nu. Vi tog då kontakt med Hundkompetens som har kurser i Helsingborg och är egentligen för lång bort. Men eftersom vi varit på deras kurser tidigare med Charlie och gillar de som håller kursen valde vi att gå på den. Vi har gått på två teori tillfällen och i måndags var det dags att ha Timja med. Hon var superduktig och kunde sin läxa vi fått väldigt bra. Kunde koncentrera sig på övningarna och satt och tittade mig i ögonen väldigt mycket. Hanna gjorde också några övningar med Timja och det gick lika bra.
 
Idag träffade vi Louise och Lily igen och Timja och Lily fick leka med varandra. Det är roligt att se hur de agerar och Timja är visst en liten tuffing men Lily visade minsann att hon inte ville sättas på plats. Så de funkar bra ihop.
 
 

Kommentarer
Postat av: Margareta och Ginnis

Helt klart är att ni har fått en perro som fungerar bättre både med er, andra människor och andra hundar. Särskilt då tydligen med Cocos. Det känns så roligt att läsa Timjas framfart.
OCH VILKEN FIN BLOGG! Stora bilder, tydlig text och en fantastisk header.

2012-07-11 @ 19:02:13
URL: http://perroginnis.blogg.se
Postat av: Helene

Vilken härlig liten tjej ni har även om Cocos inte var lika förtjust !
Intressant att se hur hundarna agerar!
Så bra att ni redan kommit igång med valpkurs ,jag startar den 9augusti!
Ha det bra ,vi ses!
Helene Ceasar& moster Cocos

2012-07-15 @ 17:07:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0