Händelsefulla dagar!

I torsdags träffade jag och Timja Josefin, Cornelia och Dixie i parken. Dixie är ganska vild och busig av sig så vi fick ta det lite lugn. Men Timja var också busig så det gick bra. När det går för vilt till tjuter Timja till (och det är egentligen inte mycket som behövs för att det där tjutet ska komma) och då avbryts leken en stund. 
 
Dixie är ett riktigt krutpaket och leker likt en perro även om hon själv är en Softie.
 
Kom igen då Dixie!
 
I fredags var det dags för nästa hundmöte och det var Zacke som kom och hälsade på med husse Fredrik och lillmatte Elin. Han är lite lugnare men vill gärna leka med Timja. De for runt i trädgården efter en stund. Först när han kom visste jag inte riktigt hur Timja skulle reagera (har fortfarande Charlies beteende i huvudet i bland). Men hon bara skällde några gånger men var bara nyfiken på vem som kom.
 
Här har den mesta rädslan gått över och det var full rulle.
 
Men när Timja tyckte det blev för mycket sprang hon upp på trappan och la sig hos Joel, Hanna och Elin på trappan.
 
I lördags fyllde kusin Alice 9 år och vi tog med oss Timja till min syster Sofie hennes sambo Fredrik och Alice bror Axel och det gick jättebra. Det var härligt väder och vi kunde vara i deras stora trädgård hela kvällen. Timja är för härlig och hälsar helt obehindrat på alla som var där och lägger sig under bordet vid vem som helst och tar en liten vila emellanåt. Timja fick t.o.m. hälsa på deras 2 marsvin som jag tyckte var ganska modiga och de snusade på varandra genom gallret.
 
Här är födelsegrisen Alice och hennes favoritmarsvin.
 
Även om Timja var intresserad av marsvinen så var hon inte där hela tiden. Jag tyckte hon var ganska lugn trots allt i deras närhet.
 
 
Här har vi kusin Axel och Hanna.
 
Alice är lite rädd för hundar men det gick ganska bra med Timja. Axel som också är lite rädd hade lärt sig att stanna när Timja sprang mot honom och då stannade även hon. Det är svårare då den som är rädd börjar springa ifrån för då är det ju ännu roligare och Timja tror det är en rolig lek då hon ska hoppa och busa.
 
Hanna och Joel spelade badminton och Timja var jätteduktig och kunde sitta eller ligga och titta på då de spelade.
När vi kom hem var hon helt slut och sov som en stock hela natten, vilket hon gör varje natt förstås. Oftast sover Timja tills vi går upp, Rickard går upp vid 6 när han jobbar och då vill hon gärna gå ut. Men sedan somnar hon oftast om igen och vi kan då sova till 8 t.o.m. nästan 9.

Kommentarer
Postat av: Margareta och Ginnis

Så kul med lekkompisar i olika storlek. Och att det går så bra! Men visst är det något extra att leka med en "likasinnad" som i förra inslaget. För Ginnis del har det mest blivit tollare den sista tiden. Men det får duga, tycker han.
KRAM från oss båda!

2012-07-08 @ 19:15:51
URL: http://perroginnis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0