Kursavslutning!

I dag hade vi avslutning på kursen och Helene hade planerat lite roliga aktiviteter. Vi gjorde först några hälsningar, 2 ekipage möts i mitten och förarna ska hälsa och hunden ska sitta utan att resa sig. Så kul att det funkar med Timja. I dag var hon extra sprallig, det blåste och vi tränade på annan plats än vanligt. Men det "värsta" var ändå att Cocos var med. Som tur var (säger jag) fick hon bara vara med en kort stund. När Cocos är i närheten existerar inget annat för Timja. Därefter tränade vi att sitta kvar, även det funkar oftast bra. Även om andra hundar reste sig runt omkring så satt Timja kvar, duktiga tjejen. Sedan blev det en inkallning och Timja satt kvar tills jag kallade in.
 
Sedan blev det lekar; bowling, balansera potatis på sked och race. Vi blev inte topp 3 men hon skötte sig ypperligt lilla tjejen.
 
Hundarna "lekte" sedan i en av hagarna i närheten och trots att vi var 13 ekipage var det hur lungt som helst. Inget bråk och tråkigheter. Timja och Lilly leker väldigt bra tillsammans, roligt att se.
 
 
Vädret var som det var, vi klarade oss nästan från regnet, det kom när vi var i hagarna.
 
 
Timja och Lilly!
 
 
Salig blandning av hundar.
 
 
Jag tror att det är Timja som springer mot kameran.
 
 
 
Där det vankades godis var det roligast att vara, här är det Louise som bjuder på god korv.
 
Sedan fikade vi som avslutning hos Helene, väldigt trevlig avslutning!
 
På torsdag då Timja är hos Helene blir det klippning, ska bli väldigt skönt.  
 
För några helger sedan var vi på utställning i Malmö och kom tvåa av tikarna 6-9. Timja var hur cool som helst under väntetiden i den stimmiga hallen. Då hon inte trivs i sin tygbur är det inte lönt att ha med den som avkoppling. Men hon låg jättefint på fällen och kunde koppla av hur bra som helst. Det märks att vi har tränat på detta några gånger tidigare i lite mindre skala. Det jag vill träna henne på är att stå still då domaren kommer fram och ska känna på henne. Då vill hon gärna hoppa upp och pussa domaren.

Kommentarer
Postat av: Margareta och Ginnis

Så härligt att Timja har blivit så duktig! Dessutom är det väldigt roligt att ni avslutar med att låta hundarna leka. Det har jag velat här i Karlshamn också men inte fått något gensvar förrän när vi hade vår fest. Hoppa att det blir så i alla fall med de unga hundarna.
Sedan kan jag berätta för dig att Mortons Neurom inte bara drabbar människor "på äldre dar" tyvärr. När jag var hos ortopedteknikern var där en 40-åring och en 45-åring med samma problem. Men det är klart! Man blir inte precis yngre. Må så gott!
KRAM!

2012-11-26 @ 18:19:18
URL: http://perroginnis.blogg.se
Postat av: Louise

Ja, men visst var det en rolig dag, vädret till trots! Om Timja är leksugen, så hör av dig - Lily håller sig redo!/Louise

2012-11-28 @ 16:52:40
URL: http://isaodicho.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0