Besök i Grillby!

I fredags tog vi alla ledigt och körde upp till Grillby där Timjas mamma Bombi bor. Kan tyckas lite galet kanske att köra så långt för detta, men vi hade det jättebra. Vi sov över på en fantastiskt härlig plats precis vid Mälaren, Bredsands kamping. Vi bokade bord på kampingens restaurang och satt ute och åt. Det var jättefint väder och vi hade utsikt över sjön.
 
 
Jättetrevlig restaurang med god mat!
 
 
Alldeles vindstilla och riktigt varmt i solen!
 
 
Efter en stunds gnällande somnade Timja och sov gott!
 
 
Väl framme i Grillby på lördagen, träffade vi Jenny förstås och Timjas helstyster Meja som vi tidigare träffat i Gränna. Vi började med en tipspromenad tillsammans. Vi fick sedan alla titta på Johan Liw som tillsammans med sina två hundar visade lynadsklass 1 och Elitklass. Väldigt häftigt att se då de var väldigt duktiga. Därefter träffade vi fler av Timjas kullsyskon och de verkade trevliga allihop. De skiljde sig dock något åt utseendemässigt.
 
 
Jag tyckte Timja var lik den ena bruna hanen som syns på bilden. Meja ser vi huvudet på.
 
 
Det här är Maxxi, Timjas andra bror som också är väldigt trevlig.
 
 
 
Enligt en kvinna tränade följande hundens alla muskler på ett bra sätt. Skulle bara tänka på att lyfta upp hunden på bollen då den annars kunde skada sig allvarligt. Vi fick även se uppletande av en annan hund.
 
 
Förutom detta fick vi pris för att vi vunnit tipsrundan tillsammans med en anna familj, titta på en massa djurungar; hundvalpar som var 5 veckor, ett föl och kattungar som nog inte var många dagar gamla. Det var en jättehärligt dag och absolut värt att åka så långt för.
 

Kommentarer
Postat av: Mia Greverius

Håller verkligen med om att det var en trevlig dag hos Jenny, och det var jätteroligt att träffa er:-)

2013-05-29 @ 20:17:09
Postat av: Margareta och Ginnis

Visst är det värdefullt att hålla kontakten med uppfödaren. Ni verkar ha haft det väldigt trevligt. Inte minst kvällen innan. Kul att ni fick se uppletande också. En perfekt träningsgrej för en perro. Ginnis älskar det. Även om Susanne inte är uppfödaren så hoppa jag att ni kommer till Råå 15 juni!
Kram!

2013-05-30 @ 17:24:16
URL: http://perroginnis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0